Schrijf hier iets over je verblijf

Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »

Het huisje ligt midden in de polder, met sloten, vaarwaters, molens, rietkragen, mooie dorpjes en weilanden vol koeien en schapen.

Algemene beoordeling: 10
Een schattig huisje achter op het erf. Heel smaakvol en met zorg opgeknapt. Een bedstede en een ruime zolder zorgen voor heerlijk slapen met het geluid van vogels, koien en schapen. In het huisje is alles aanwezig om heerlijk te verblijven. Zowel binnen als buiten. De eigenaaresse is bijzonder vriendelijk en hulpvaardig en weet veel te vertellen over de schapen en koeien. Het huisje ligt aan de rand van het dorpje De Rijp wat een prima uitvalbasis is voor boottochtjes en wandelingen. Wij hebben hier een heerlijk zorgeloos natuurlijk lang weekend gehad.

Els Hoonhout - 01-09-2021 - 11:51

We hebben een heerlijke week vakantie gehad in dit mooie pittoreske huisje, dat ligt op het erf van de boer. Het huisje zelf is van alle gemakken voorzien met goede WiFi en heerlijk authentiek. Omdat je op een boerderij zit heb je wel wat vliegen, maar die hou je wel buiten door de horren. De boerin is erg gastvrij. Kids konden vrij uit spelen, er was een skelter, ze mochten een keer mee op de trekker en er was zelfs een groot opzetzwembad. Het huisje ligt achter op het erf, waardoor je volledige privacy en rust ervaart. S'nachts hoor je een keer een eend, een koe of een schaap. Maar dat ervaren wij stadse mensen juist als landelijk en heeft onze nachtrust geen moment verstoord. Echt een heerlijke plek. De Rijp is een mooi dorpje waar je heerlijk kan eten.

Gerben Hart - 01-08-2021 - 19:48

Wat een heerlijk huis op een mooie plek! De schaapjes om je huis, mooie uitzichten en rust. Je loopt zo naar het mooie plaatsje De Rijp met leuke huisjes en wat eetgelegenheden. Je kunt er ook een fluisterbootje huren. Ook zo fijn dat alles aanwezig is in het huisje wat je nodig hebt. Een sfeervolle inrichting. De gastvrouw is ontzettend aardig. Kortom, een aanrader om te verblijven.

Yolanda Spreij - 22-07-2021 - 11:14

Our stay was wonderful! Enough room for 6 adults comfortably. Beautiful remodeled portion of the barn and breathtaking scenery. Walking distance to town where we experienced the best dinner on our visit to the Netherlands. Host are simply delightful.

Elise Martin - 19-07-2021 - 11:54

Een heerlijke verblijf gehad met onze 2 jongens. In de omgeving leuke dingen te doen. Ook op de boerderij is het goed te vertoeven. Vooral de jongens vonden het genieten op de boerderij.

Manon Leijten - 15-05-2021 - 13:59


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 volgende »